Unika möbler

Hej på er allihop! Det har varit en bra eftermiddag här i Gävle för min väninna och jag har återigen fått riktigt god hjälp av ett företag som sysslar med möbeldesign bland annat. Vi brukar handla olika renoverade möbler där för att inreda och dekorera våra hem. Nu sitter vi hemma hos mig och dricker kaffe och jag bara kände att jag måste få dela med mig till er i min blogg om detta härliga ställe, därför att jag tycker att många fler borde anlita deras hjälp. Möbelverkstaden som jag pratar om heter KiwiMini Remake och Design. Där kan man få hjälp att finna unika möbler till sitt hem som inte alla andra har. Det är möbler som renoveras eller görs om. Det finns enorma möjligheter för skapande i verkstaden. 

 

Detta passar mig som är intresserad av heminredning att det finns, eller går att skapa möbler för olika personers tycken och smak. Det är också roligt, att kunna köpa sådana saker som är unika. Det är bara att bolla sina idéer med ägarna. KiwiMini Remake och Design är en butik för oss i Gävle, eller däromkring. Nu har jag förvisso hört, att det finns många kunder som kommer mer långväga ifrån.  

 

Att handla fina möbler som håller en hög kvalitet det tycker jag är viktigt. Oavsett vad jag behöver, så går det att skapa det här. Så om du nu också önskar att förnya ditt hem, tycker jag att du ska kontakta tjejerna som äger firman. Hör gärna av dig via mejl. Snart är kaffet urdrucket och nu ska vi ägna en stund här hemma hos mig åt ställa de nya möblerna på plats. Det var några tankar ifrån Gävle. Med dessa ord tackar jag er för att ni tog er tid att läsa! 

Du gillar kanske också...