Välgörande massage för mina ömmande föter

Det är december och mörkt ute. Det har varit mycket på jobbet här i Bromölla så här innan jul, det är då vi har som mest att göra. Mina fötter värkte och ömmade för jag är inte van att stå och gå så mycket som jag gjort den senaste tiden. Det var dags att göra något bra för mig själv och om detta ska jag berätta för er i dagens blogg. Jag har gått till ett ställe som heter Runas Terapi och fått en riktigt skön och välgörande fotmassage. Det var helt underbart att få komma dit och få fötterna masserade och insmorda i väldoftande och välgörande oljor. Det var längesedan jag var så avslappnad och mådde så gott, som efter denna massage. Det här tyckte jag var så bra så jag önskar att fler skulle få uppleva detta. Jag blev väldigt imponerad av kvinnan som driver detta ställe. För det är många saker förutom fotmassage som hon är duktig på. Det ska visst finnas välgörande krafter i healing och även detta är något som man kan få om man går hit. Vill man hellre ha en massage av ansikte, nacke, rygg armar eller huvud så går även detta bra. Vi har ju alla olika behov, och jag behövde hjälp med mina fötter. Kanske finns det något även för dig där på Runas Terapi? 

 

Det var väldigt lyxigt att få känna hur smärtan och tröttheten i fötterna försvann. Dagen efter gick det lättare att jobba och jag märkte att även spänningar i rygg och axlar hade blivit bättre. Nästa gång jag ska gå dit ska jag få zonterapi också, och det ser jag fram emot. Förstår ni nu varför jag har blivit så imponerad av detta stället? Nu önskar jag alla er läsare en riktigt fin jul. 

 

Du gillar kanske också...