Fint utförd flyttstäd

Det är en vacker sommarkväll ute och jag sitter på den inglasade balkongen och tänkte på en sak. Det har varit mycket att göra de senaste veckorna med den stora flytten så jag har inte haft så mycket tid över till annat, mer än att försöka komma i ordning i det nya hemmet. Det har lyckats rätt så bra men nu tar jag en välbehövlig paus. Det kan kännas som ett omöjligt uppdrag att flyttstäda om man inte gör som jag gjorde, anlitar en städfirma. Jag anlitade Health & Hygien. Det utför olika slags städservice i till exempel Borås, Kungsbacka och Landvetter.  

  

Hur det nu var så åkte flyttlasset iväg för ett par månader sedan. Jag flyttade in i en lägenhet här i Borås efter 11 år i villa. Villan skulle tömmas på allt, och inte nog med det, den skulle flyttstädas! All fritid gick åt till att packa och sedan flytta. Tack vare att Health & Hygien har hjälpt oss med hela flyttstädningen gick det ändå rätt så smidigt med allt det andra som hörde till flytten. Det märktes att de som städade arbetade målinriktat och professionellt. Det gick snabbt och var bra organiserat. Det var ett ganska stort uppdrag men som en representant på företaget sa, så är inget jobb för stort och inte heller för litet. De utför alla typer av städning, och de vänder sig både till företag och privatpersoner. 

  

Nu pågår bara allt det roliga, nu när jag håller på att komma på plats i mitt nya lägenhet och ska möblera och inreda så som jag vill ha det. Jag är väldigt tacksam för hjälpen med flyttstädningen, och kan verkligen rekommendera er att anlita Health & Hygien. Tack vare denna fina hjälp med flyttstädningen som jag dessutom fick till en rimlig kostnad med RUT-avdraget, så slapp jag att slita ut mig fullständigt. 

Du gillar kanske också...