Nya och praktiska persienner till min bostad

Hej på er alla läsare. Vad trevligt att ni tar er tid att läsa just min blogg! Idag kommer bloggen att handla om persienner. Jag hoppas att du kommer att få en stunds intressant läsning och förhoppningsvis har du fått en eller annan idé när du läst klart. När jag skulle skaffa nya persienner i fönstren i min bostadsrätt i Enskede hörde jag via bostadsrättsföreningens ordförande talas om en firma, som flera lägenhetsinnehavare hade anlitat när de bytt eller satt in persienner. Jag blev rekommenderad att höra av mig till ett företag som heter Valla Persienn & Städ därför att just detta företag levererat persienner med bra kvalitét och tre års garanti, till flera lägenheter här i föreningen. 

  

Detta är ett litet företag med en fin och personlig service. De tillverkar sina persienner i egen fabrik. Faktum är att jag blev så nöjd, så att så kan jag varmt rekommendera dig att ta kontakt med just detta företag, om du liksom jag är i behov av persienner. Kanske bor du också i Enskede, eller däromkring. Då är Valla Persienner & Städ ett företag som kan hjälpa dig. Alla persienner är gjorda i hög kvalitet och är gjorda för att hålla i flera år.  

  

Nu när persiennerna väl är på plats har det höjt standarden på lägenheten rejält. Jag är supernöjd med resultatet. Ett stort lyft för lägenheten. Det var ett riktigt bra beslut att gå på bostadsrättsföreningens ordförandes rekommendation, nämligen att anlita detta företag. Nu slipper jag irritera mig som jag gjorde förut, när de gamla persiennerna hängde på “tre kvart”. Dessutom är det fantastiskt att kunna dra ner och få det riktigt mörkt i sovrummet speciellt, tycker jag. 

Du gillar kanske också...