Kensgard for life

God morgon, god morgon! Varmt välkommen ska du vara hit för ett nytt inlägg, det ska idag handla om ett företag som verkligen har hjälpt mig genom en tuff period. Företaget heter Kensgard for life och jag har fått deras hjälp genom samtalsterapi i Höör.

I 20 års åldern träffade jag min blivande man, vi blev direkt kära och gifte oss några år senare. Det var ett väldigt bra äktenskap men med tiden svalnade bådas känslor av. Vi gav inte längre varandra den uppmärksamheten och kärleken som vi en gång gjorde. Det hela slutade med att jag en dag fick reda på att han hade varit med en annan kvinna, det krossade verkligen mitt hjärta även om vi inte hade varit så kärleksfulla den senaste tiden. Situationen slutade med en separation som senare ledde till en skilsmässa, det var den bästa utvägen för det här problemet. Även om det slutade genom att vi inte längre hade samma känslor för varandra var det ändå jobbigt, det var jobbigt att han redan hade hunnit gå vidare medan jag stod och stampade på samma ställe. Det är anledningen till att jag tog kontakt med det här företaget och ville få deras hjälp genom samtalsterapi i Höör. I den stunden hade jag ingen annan att prata med eftersom det brukade vara min man jag pratade med, jag ville dock ha någon att prata med så att jag kunde få hjälp att processa allt som hade hänt. Den hjälpen jag fick av det här företaget genom samtal var verkligen guld värd, jag fick chansen att prata ut om hur jag kände för att kunna gå vidare i livet. Enligt mig är det viktigt att man pratar om det som händer i livet, annars är det svårt att kunna gå vidare. Därför skulle jag vilja rekommendera det här företaget och deras samtalsterapi i Höör ifall någon av er också vill ha någon att prata med.

Du gillar kanske också...