En professionell föreläsare i Uppsala med omnejd

Hej på er alla mina underbara och fina läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra start på veckan och att ni ser fram emot vad resten av veckan har att erbjuda er. Dagens inlägg kommer att handla om det här med att hitta en bra föreläsare i Uppsala med omnejd, då detta är någonting som flera utav er har haft frågor och funderingar kring. Willut är ett företag som skolan jag arbetar på valde att vända sig till när det kommer till detta, och jag vill verkligen tipsa er om detta företag. Föreläsaren heter Anders Andrae och är otroligt duktig. Vi har länge letat efter en föreläsare som honom och blev så otroligt glada när vi äntligen hittade honom. Många andra föreläsare som vi har varit i kontakt med den senaste tiden har tyvärr inte uppfyllt våra krav när det kommer till det här, och därför kändes det som en lättnad när vi kom i kontakt med Anders Andrae. Barnen lyssnade verkligen på honom och tog in vartenda ord han sa. Han var övertygande och trevlig, och verkade verkligen vilja våra barns bästa, vilket var väldigt fint att se.

Vår skolbarn pratade om denna föreläsning i flera dagar efteråt, och även vi lärare blev väldigt inspirerade. Jag vet även att ni är många som befinner er i just Uppsala med omnejd, och även att ni är många som har stött på en del oseriösa och oprofessionella föreläsare, vilket såklart är väldigt tråkigt. Jag vill därför verkligen tipsa er om att vända er till Anders Andrae och företaget Willut, då jag är väldigt nöjd själv. Jag hoppas att ni får en riktigt bra fortsatt vecka, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...